Пн.- Пт. 8:30 - 17:30
viber
telegram-app
         +380952876110
                                                Завантажити прайс

Оновлення BAS
https://hotkey.ua/porady/onovlennya-sab/
30 жовтня, 2023 від
Оновлення BAS
HOTKEY, Олександр Балибердін

Продукти BAS постійно модернізуються, підлаштовуючись під нові вимоги ринку і законодавства. Щоб впровадити доопрацювання, доступні в нових версіях програми, або підлаштувати систему під ваші бізнес-процеси, ми проводимо регулярні оновлення. Це дозволяє:

  • змінити друковані та електронні форми документів;
  • додати нові або доопрацювати поточні форми звітності;
  • модифікувати алгоритми розрахунків;
  • налаштувати взаємодію з іншими обліковими програмами;
  • виправити виявлені помилки.

Другими словами, оновлення необхідно, щоб налаштувати коректну роботу програми, розширити її функціонал і зробити зручніше для пользователя.

 

 

Чому оновлення повинен проводити профессіонал

Возможность доробок на програмному рівні.

Ми по максимуму використовуємо типовий функціонал, доступний в BAS, щоб спростити подальші оновлення. Якщо виникають потреби в доробках, наші програмісти швидко їх виконують, вносячи мінімально необхідні зміни в программу.

Гарантіі.

Перш ніж запровадити масштабне оновлення, ми тестуємо його на копії бази даних клієнта. Впроваджуємо нову версію тільки після того, як переконалися, що програма працює корректно.

Ви не загубите власні доробки.

Ми завжди робимо резервну копію поточної версії. Навіть якщо з часом виявиться серйозна помилка, що малоймовірно, то всі необхідні дані будуть доступні в архіве.

Ліцензійне ПО.

Ми використовуємо тільки ліцензійні версії продукту, тому ваші дані надійно захищені від взлома.

Економія.

Послуга «Супровід» повністю покриває витрати на стандартне оновлення конфігурації. Якщо ж необхідні послуги програміста для доопрацювання програми, вони проводяться з урахуванням наступних оновлень. Тобто в майбутньому знадобляться мінімум зусиль для виконання оновлень або не знадобляться вообще.

 

Які оновлення ми проводимо

Оновлення форм звітності

Це проста процедура, яка входить в загальне оновлення типової конфігурації і відповідно входить в тариф супроводу. Якщо база даних оновлювалася нерегулярно, це може привести до некоректних звітів. Наша основна задача - не допустити подобного.

Оновлення типової конфігурації

Ми підтримуємо програму в актуальному стані відповідно до останніх змін законодавства, а також нововведеннями, які робить розробник. Це також стандартний тариф супроводу.

Оновлення зміненої конфігурації

Якщо в конфігурацію вносили зміни, то для поновлення потрібні програмні доопрацювання. Ми порівнюємо поточну конфігурацію з попередньою, виділяємо відмінності і розраховуємо вартість послуг програміста. Далі вибираємо що залишити, а що оновити в ручному режимі. Вартість такого поновлення залежить від часу роботи фахівця. Ця послуга також входить в стандартне супровід, проте вартість такого супроводу обумовлюється отдельно.

 

 

Чому Hotkey

Компанія Hotkey - учасник САБ (спільноти автоматизаторів бізнесу). Ми встановлюємо, налаштовуємо і підтримуємо роботу систем обліку для підприємств. Використовуємо тільки ліцензовані програмні продукти. Нам довіряє більше 1500 клієнтів, середній час роботи з кожним - 5.5 років.Ми надаємо послуги з 2001 року, для більш трьохсот різних напрямків бізнесу, і ще не стикалися з завданнями, які не могли решіть.Мінімальний досвід фахівця Hotkey - 2.5 року. Наші співробітники - професіонали, які гарантують якість власної работи.

 

 

Залишилися питання?


Чи залишаться мої програмні доопрацювання після оновлення?

Наші програмісти спеціально виділяють зміни, які необхідно залишити в новій версії продукту. Крім того, доопрацювання збережені в архівній копії, ми легко їх звідти достанем.

Як освоїти програму, якщо зміни будуть занадто масштабними?

Ми не тільки налаштовуємо програму, але і консультуємо власних клієнтів. Демонструємо новий функціонал і вчимо з ним працювати. Тому складнощів в роботі з новою версією конфігурації у вас не виникне.

Чи можливі помилки в нових версіях релізів BAS, допущені розробниками?

Це малоймовірно. Ми встановлюємо тільки стабільно працюючі релізи. До того ж, будь-яке оновлення програми випускається, щоб виправити помилки попередніх версій, і ретельно тестується.

 

*оновлення поставляється в складі абонентського супроводу

 

Модернізуйте власний бізнес разом з Hotkey!